Artikler med tema

Bransjenytt

36 artikler

Flowfood – tang og tare i mat

Matinfo har fått spennende produkter fra Flowfood i vår database. Vi har også snakket med CEO Richard om bl. a. hvordan tanken om å lage mat av tang og tare ble til. Les mer om saken her


Millum og TotalCtrl skal forske på matsvinn

Matsvinn i serveringsbransjen har svært sammensatte årsaker, og det er fortsatt behov for mer konkret kunnskap. TotalCtrl og Millum (eier av Matinfo) går derfor sammen om et initielt forskningsarbeid. Målet er å skaffe et mer solid kunnskapsgrunnlag angående hvordan matsvinn Les mer om saken her


Matinfo fra A til Å 2018

Vi har samlet litt av hvert fra 2018 fordelt på hver bokstav i alfabetet. Det går mye på miljø og matsvinn i matbransjen, temaer som fortsetter også i 2019: Allergener Matinfo jobber bl. a. med å informere om de 14 Les mer om saken her


Alkoholtrender 2019

Nå er det bærekraftighet, helse og sunnhet som er trendsettende, og det gjenspeiler seg både i mat og drikke. Vi fortsetter med mye av trendene som startet i 2018, og legger til noen nye. Sunnhet og helse Trenden om et Les mer om saken her


Mattrender 2019

Klarer vi å se mattrendene for 2019? Vi tenker at klima og miljø vil ha innvirkning på hva vi spiser av mat. Vi går fra søtsaker til fermentert mat, mindre kjøtt og mer grønnsaker, frukt og bær. Det skal være godt, enkelt, sunt og bærekraftig. Les mer om saken her


Elda Bakeri – alt av glutenfritt

Matinfo har gjort avtale med Elda Bakeri for å styrke varelinjen med melke- og glutenfrie varer i storhusholdningsbransjen. Vi har snakket med Salgs- og markedsansvarlig Mattias Skoglund, som gjerne svarer på våre spørsmål for å bli litt bedre kjent med Les mer om saken her


Møt oss på Foodscape 2018

10. og 11. oktober 2018 arrangeres årets nye matmesse, Foodscape, på Norges Varemesse i Lillestrøm. Dette er en arena for deg som jobber profesjonelt med mat og drikke og som er opptatt av at det som selges eller serveres skal Les mer om saken her


Felles skolemat er viktig

I Norge er det lang tradisjon å ha med egen matpakke på skolen. Vi tenker at alle har sunn og god mat med hjemmefra, men slik er det ikke alltid. Både i barne-og ungdomstrinnet ser man at ikke alle har Les mer om saken her


Vi oppdaterer for GDPR

Fra og med 25. mai 2018 må alle bedrifter tilpasse seg de nye personvernreglene. Matinfo er godt i gang med å gjøre de tilpasninger som trengs for å overholde reglene. Hva er GDPR? GDPR står for General Data Protection Regulation, Les mer om saken her


Matinfo 2017 fra A til Å

Vi fikk lyst til å skrive litt om Matinfo i 2017, fordelt per bokstav i alfabetet. Det ble litt av hvert om mat, allergener, miljø og trender. Les mer om saken her


Side 1 av 41234