Vi arbeider nå med å legge planer for 2017 og hvilken retning Matinfo skal ta videre. For at vi skal kunne lage best mulig innhold for de som følger Matinfo på Facebook og / eller nyhetsbrev, har vi behov for å vite mer om deg.

Matinfo sin virksomhet springer ut av Horeca-bransjen og våre kunder der, men siden benyttes også av mange i privat sammenheng.

Hvilke av disse punktene er interessante å lese mer om?
–    Allergener
–    Ingredienser
–    Salt, sukker og fett
–    Vitaminer og mineraler
–    Lover og regler rundt merking av mat
–    Effektivisering og profesjonalisering av kjøkkendrift
–    Oppskrifter
–    Miljø- og etikkrelaterte aspekter ved mat og drikke
–    Ernæring og mat i et helseperspektiv
–    Hvor man får kjøpt ulike produkter
–    Annet?

Vi setter utrolig stor pris på om du sender en kort mail med dine tanker om hva du ønsker å lese mer om. Har du noen andre ideer, vil vi gjerne høre mer.

Send oss en mail på matinfo@millum.no

Vi trekker 10 vinnere som får en liten overraskelse i posten. Legg igjen din adresse i mailen dersom du ønsker å være med i trekningen.