Kunnskap om hva maten inneholder, er viktig for alle som vil spise godt og ikke minst trygt. For mennesker med matallergier er det dessuten helt avgjørende at de får vite hva de får servert.

Matinfo.no gir deg sikkerhet

Her kan du søke opp alt fra hvilke allergener som er i et produkt, til ingredienser og næringsinnholdet i det. Informasjonen kommer direkte fra produsenter og leverandører, og oppdateres kontinuerlig. Dette gjør matinfo.no til Norges mest utfyllende og tilgjengelige faktaside om næringsinnhold og allergener. I tillegg finner du en egen blogg om mat og matallergier.

Matinfo.no er nettstedet restauranter, hotell- og kantinekjeder bruker for å kunne gi deg som gjest den informasjonen du behøver. Vi er ikke tilknyttet noen leverandør eller produsent – derfor serverer vi bare rene fakta helt gratis. Besøk matinfo.no jevnlig – så vet du hva det er i maten!

Hvordan sikrer du at matrettene i din meny er riktig merket?

Produkter endres stadig, som igjen kan gjøre at en eller flere av dine retter må merkes på ny. Vi gjør det enkelt å dele informasjon om mat- og drikkeprodukter. Med vår webservice (API) har du kontroll når et produkt i dine retter endrer innhold.  Da kan både du og dine gjester være sikre på at maten er trygg å spise.

Prisoversikt

  • Etableringsgebyr kr 3000,-
  • Abonnementsavgift kr 500,- per måned

 

 

Kontaktinformasjon

Peter Michael Haug
Key Account Manager

E-post: peter@matinfo.no
Mobil: 412 86 960