Prøv MineMenyer

MineMenyer er verktøyet som gjør det enkelt å skape gode rutiner og dele kunnskap på kjøkkenet. Bygg menyer, lag oppskrifter, handlelister og få all informasjon om allergener i maten – alt på ett sted!


Prøv MineMenyer helt gratis!

Prøv verktøyet i 30 dager og fortell oss hva du mener. Helt uten bindingstid. Så får du selv avgjøre hvorvidt du ønsker å fortsette å bruke MineMenyer. Du beholder selvsagt alt arbeidet du har lagt ned i menyene dine.

Gå til MineMenyer og registrer deg


Hva får du med MineMenyer?

MineMenyer løser på en enkel måte mange av problemstillingene rundt merking av mat. Med MineMenyer får du enkelt og greit løsningen på mye av det du sliter med i løpet av arbeidsdagen:

– Lage egne oppskrifter og menyer
– Dele oppskrifter og menyer på epost
– Se alle allergener i dine menyer og retter
– Få all informasjon rett fra Matinfo og Matvaretabellen
– Skrive ut oppskrifter og menyer

Hvordan skal MineMenyer forandre din hverdag?

Reglene i serveringsbransjen endrer seg raskt. Hverdagen til de ansatte fylles opp med nye krav til bedre oversikt, mer effektivitet og strengere merking. Med MineMenyer kan du igjen ta kontrollen over hverdagen, regelverket og strukturere kjøkkenet. Du får en enklere og tryggere hverdag for deg og dine gjester. Gjennom en god brukeropplevelse skal du slippe å bruke tid og energi på finne ut hva det er i maten. Du får også alle allergenene samlet på samme ark som oppskriften.

—————————————————————————————————————————————–

Møt oss på SMAK2017 messen – Stand E02-11, 7. – 10. februar 2017

Få gratis billett

Jobber du i storhusholdningsbransjen, kan du få gratis billetter fra oss. Send epost med navn og adresseinformasjon. NB! Husk å sende via din jobb-epost, slik at vi ser hvor du kommer fra, da dette er en bransjemesse. Billettene sendes per post, eller ved oppmøte på messen.


På vår stand får du også møte:

IntoFood: Will Nicholson, tirsdag 7. februar kl 12-1530

Han vil snakke om karbonavtrykk, kontroll på matsvinn og bærekraftig matlaging. Se mer på intofood.no

Factlines: Siri Engaseth, daglig leder, torsdag 9. februar kl 12-16

Du er nå lovmessig forpliktet til å dokumentere at leverandørkjeden din følger norske og internasjonale konvensjoner og lover om barnearbeid, arbeiderrettigheter og diskriminering. Det gjelder enten leverandøren din er i nabohuset eller på den andre siden av jorda. Det gjelder også leverandørens leverandører.

Daglig leder i Factlines, Siri Engesæth, kommer og presenterer hvordan din virksomhet kan møte kravene på en effektiv og tidsbesparende måte.

Factlines benyttes i dag av HelseSørØst, Flytoget, NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, Oslo kommune, NORREK med fler. Se mer på Factlines.

Ved å prøve MineMenyer tidlig, får du en unik mulighet til å være med å utvikle produktet!

Knut Øksby

Knut Øksby er daglig leder for Matinfo. Han har bred bakgrunn innen advokatyrket og som gründer.