Besøk oss på SMAK2017

SMAK er Nordens ledende møteplass for deg som jobber innenfor hotell, restaurant, cafe og catering, institusjon og kantine, uteliv, convenience, dagligvare, bakeri og konditori.

SMAK er en arena for å møte nye og eksisterende forretningsforbindelser og holde deg oppdatert på de nyeste trendene i markedet. Vi gleder oss til fire dager fylt med aktiviteter, lærdom, konkurranser, kjøp, salg og nettverksbygging!

Lær mer om Matinfo og test nyheten MineMenyer. Du finner oss på stand E02-11. 

Få gratis billett

Jobber du i storhusholdningsbransjen, kan du få gratis billetter fra oss. Send epost med navn og adresseinformasjon. NB! Husk å sende via din jobb-epost, slik at vi ser hvor du kommer fra, da dette er en bransjemesse. Billettene sendes per post, eller ved oppmøte på messen.

—————————————————————————————————————————————–

På vår stand får du også møte:

IntoFood: Will Nicholson, tirsdag 7. februar kl .12.00-15.30

Han vil snakke om karbonavtrykk, kontroll på matsvinn og bærekraftig matlaging. Se mer på intofood.no

Factlines: Siri Engasæth, torsdag 9. februar kl. 12.00-16.00

Du er nå lovmessig forpliktet til å dokumentere at leverandørkjeden din følger norske og internasjonale konvensjoner og lover om barnearbeid, arbeiderrettigheter og diskriminering. Det gjelder enten leverandøren din er i nabohuset eller på den andre siden av jorda. Det gjelder også leverandørens leverandører.

Daglig leder i Factlines, Siri Engesæth, kommer og presenterer hvordan din virksomhet kan møte kravene på en effektiv og tidsbesparende måte.

Factlines benyttes i dag av HelseSørØst, Flytoget, NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, Oslo kommune, NORREK med fler. Se mer på Factlines.